Manapság egyre többen isszák a különböző zöldségleveket, így nem csoda, hogy a bartendereket is ihletet kaptak. Pető Lajos, a Bar Pharma bartendere olyan alap zöldésgeket választott koktélja hozzávalóiként, mint a zöldborsó vagy éppen a sárgarépa.
Saját szavaival
Amikor kimarad egy fogás az aznapi ebédből...
Érdekel, hogy készül ez a koktél?
Hozzávalók:
4 cl Absolut Elyx (tárkonnyal és citromhéjjal infúzálva)
1,5 cl Manzanilla Sherry
2 cl zöldborsó szirup
2 cl frissen facsart citrom
1,5 cl sárgarépalé
1,5 cl tejszín
1,5 cl kókusztej
3 csepp olívaolaj
3 csepp fokhagyma ecet
friss petrezselyem
Elkészítés:
Az összetevőket shakerbe töltjük, majd kockajéggel összerázzuk. Ezután duplán szűrve a pohárba töltjük és díszítjük.